Linkblog

Friss topikok

  • Damján Kun: @csupilla: Megvan a fálj azt nyisd meg winrarral aztán nyomj rá arra hogy setup aztán locale nevű ... (2014.03.04. 14:39) Hitman Codename Magyarítás
  • petir: Hogy lehet használni a csalás kodokat a Hitman2 ben!! (2011.12.14. 17:39) Hitman 2: Silent Assasin végigjátszás
  • Crash: @undertaker061979: mindegy, hogy meg van-e magyarítva, ugyanúgy működik. a játék közben kell a 0-... (2011.11.04. 20:03) Hitman csalások
  • Crash: na igen, az ilyeneket a főoldalra posztolom ki, kinn van már. A motorhoz hozzátenném, hogy az iga... (2011.05.16. 15:31) Hitman 5
  • Crash: @veterán33: Igen most olvastam.. meg is írom a cikket. (2011.05.14. 21:30) Dolgoznak a Hitman5-ön

Hitman rajongói fan oldal

Minden Hitman-nel kapcsolatos fontos dolgot itt megtaláltok: Infók, letöltések, videók, érdekességek, legjobb végigjátszások. Ha valami kérdésetek van, vagy valamit hiányoltok az oldalról, bátran jelezzetek. ;) Elérhetőség: rpcjcrash@gmail.com

Szavazz



Látogaók

Hitman3: végigjátszás

2008.09.22. 16:02 :: Crash

Hitman Contracts teljes végigjátszás (Silent Assasin módban)

 

1. Asylum Aftermath: Elején, kulcs felvesz, futás a liftig, fel a másodikra, kommandós ruha és shotgun felvétele a hullától, lesétál a földszintre, oda ahol a zsaruk elállják az ajtót a lépcso végében, melletük elsétálni a jobb oldali ajtón, ki a fobájáraton, jobbra el, be a kocsiba és kész.

 

2. The Meat King’s Party:
Ruhacsere a hutokocsiban, és egyúttal dobjunk el minden fegyvert (kampó sem kell, mert a legnehezebb fokozaton ezt is fegyvernek veszik az orök), majd ahogy kisétáltunk, oldalt az elektronika segítségével zárjuk is be a teherautó hátsó ajtajait - feltéve, hogy nem szeretnénk riasztást...
Motozás után siessünk befele, majd fel a megbízónk lányához (illetve annak maradékaihoz...), ügyelve, hogy az igényesen kialakított "szentély"-ben - ahol a szituációhoz illo andalító, szerelmes muzsika szól - ne fussunk össze Sturock a húskirály mezitláb, zokniban, kezében bárddal kóricáló, és nem kevésbé idióta testvérével.
Miután nyugtáztuk a lány halálát, vegyük magunkhoz bizonyítékul a földön hevero karját.
Gyorsan le az öltözohöz, ahová eddigre már majdnem odaért az ópium felszolgáló. Mielott még besétálna egy ledér noci társaságában, gyorsan öltözzünk át az ott hevero pirosfelsos felszolgálóruhába. (figyeljünk rá, hogy lehetoleg ne fussunk össze az igazi felszolgálóval, mert csak egy van belole, így egybol gyanússá válunk...)
Már jön is a felirat, hogy az ügyvéd várja a jól megérdemelt ópiumadagját. (ha kedvünk tartja, elcseveghetünk még a pultossal, aki elmeséli milyen gyorsan is áll be a nép az ópiumtól...)
A pultról vegyünk magunkhoz egy ópiumpipát, majd be az ügyvédhez, és rakjuk le az ágy melletti kisasztalra.
Miután pár pillanatra "kész" lesz, vegyük magunkhoz zsebeinek tartalmát (hangtompítós, VIP kártya). Ezután egy gyors homloklövéssel terítsük le az urat. Ezután se a másik ópium pincér, se az or nem megy be hozzá így nem fedezik föl a holttestet.
Vissza az öltözobe, ruhacsere. (még mindig ügyelve, hogy ne fussunk össze az igazi ópium felszolgálóval...)
A hentes ruhában immáron újfent biztonságosan, szabadon járkálhatunk.
 Majd irány a konyha, ahol kisvártatva ránk parancsolnak, hogy vigyünk föl a Húskirálynak egy újabb csirkét. (a konyha melletti kis helyiségben zavartalanul belerejthetjük a csirkébe a pisztolyt)
Nem marad más dolgunk, mint felmenni, motozás után besétálni a Húskirályhoz, megvárni, amíg a kaja látványától felajzottan kizavarja a két borszerkós lúvnyát...redony leenged, fej félrebillen a jól irányzott fejlövéstol...ki a teherautóhoz....SILENT ASSASSIN.

 

3. The Bjarkhov Bomb: A kamcsatkai pályán a WC-n egybol Fuchs ruhájába bújtam (el lehet osonni egész a WC-ig saját ruhában! -> eloször hátul bementem, Yuriskával beszéltem, majd hashajtót bele a borscsba, ezután belopózás a WC-re, amikor jön Fuchs, vagy ólmot kap, vagy húrt...), utána felvettem a ruháját, az or odajön hogy kövessem és menjünk a találkozóra, egész sokáig kell követni, a kis vonattal, azután fel kell menni a hajóra balra, fegyvereket dobjuk el, megmotoz fenn a csávó, bemegyünk, van egy hangtompítós az asztalon, vagy az vagy húr, vissza a térképen látható nagy épületbe, ahol a nukleáris védoruha van, egy kis elkerített fülke szeruségbe, fel vesszük a bombát a tengeralattjáró belsejébol, utána a 3 helyre le kell rakni, mielott visszamennél a repülohöz, egy olyan helyen ahol senki nem lát távirányítóval robbantás, azután repülo és exit silent assassin

 

4. Beldingford Manor: Megvárod míg a két or befejezi a mondandóját, átrohansz a labirintushoz, csapóajtó nyit, leesel, a bent császkáló figurát beinjektálod, ruha felvesz, elhúzol a konyhába, kikapcsolod a vízmelegítot, gyorsan fel a konyhában található lépcson, jobb oldali hátsó szobából méreg felvesz, bal oldali szobába/fürdo/ beszalad, tükrön átmegy fel a lépcson az öreg szobájába megvárod míg visszajön a WC-bol és megfolytod a párnával, vagy még mielott visszaérne megmérgezed a tejét, aztán szobából nagy ajtón ki vissza az elso szintre, le a csigalépcson a hordót megszórod méreggel, csigalépcson vissza a felso szintre itt kimész vmelyik alvó figura szobályából felveszed a vadászruhát+puskát, aztán elindulsz a sz istállóhoz, istálló végében kilövöd a TV-t, visszasétálsz felveszed a TV szobából a kulcsot, elmész kiszabadítod a figurát a lovak mellol, és aztán még egy kis séta és kész is vagy.

Vagy

Az oröket kicselezve, a teniszpályán keresztül símán el lehet jutni a házig, ahol, ha szemben állunk, a három ajtó közül a bal szélson kell bejutni (zármolyolás, leskelodés kulcslyukon, térképnézés - az orök miatt), majd balra a kisajtón keresztül, fel a csigalépcson, ahol az ajtón belépve eljutottunk az egyik alvó vadászvendég szobájába. Lopakodva az ágy mellett cseréljük le a vörösnyakkendos öltönyünket a vörösfölsos arisztokratikus vadászruhára.
Innentol fogva szabadon járhatunk-kelhetünk, de azért óvatosan, hogy ne kerüljünk sokáig szemtol-szembe egyik orrel sem.
A tükörajtós fürdoszobán keresztül - ahol egy ruhában zuhanyzó fehérnép (de miért ruhában??? :DDD) ijedezik - eljuthatunk az egyik szobába, ahol a mérget magunkhoz vesszük, majd vagy a belso nagyajtókon, vagy a szélso csigalépcson eljuthatunk az öreg szobájába, ahol - ha kell megvárva, amíg visszajön a vizelésbol, és ismét elszenderedik - kedvünk szerint, vagy megfojtjuk a párnával, vagy mérget rakunk a poharába.
Ezután le a pincébe, a whiskey-s hordóba mérget töltünk.
Majd irány az istálló, ahol a tv kábelt megrongálva, kiugrasztjuk az oröket a kuckójukból, és amíg tanakodnak a vezetéknél, addig elcsenjük az istálló hátsó helyiségének kulcsát, ahol fogvatartják a megbízónk fiát. Óvatosan elólálkodunk hozzá, ügyelve, hogy a lovak ne csapjanak lármát, különben az orök odasereglenek. (de futhatunk is, csak akkor tényleg szélsebesen cselekedjünk, és irány kifele)
Nincs más dolgunk mint eljutni a kiindulási ponthoz...és bezsebelni egy újabb SILENT ASSASSIN-ért járó fegyvert...
Egyébként sokféle mód van még: a kazánban fölvett benzineskannát ki lehet üríteni a padláson található kéményszellozobe. Szép tuzijátékban lesz részünk. De Silent assassin-ra már ne számítsunk.

 

5. Rendezvous In Rotterdam: A teherautónál - a két bandatagot megvárva - lopakodjunk be az épületbe, majd eljutván az egyik szobába, óvatosan öltsük magunkra a csajszival foglalkozó bandatag ruháját.
Irány a hátsó kijárat, majd be a keritéssel zárt területre.
Egyenesen átvágva az udvaron, az orbódé mellett elhaladva menjünk be a nyilt eloteru épületbe, ahol a hátsóajtót egy fickó vigyázza... Áramtalanítsunk, majd a biztosítékdobozhoz sétáló ort kikerülve, slisszoljunk ki a hátsóajtón. Létrán fel, be a 2. emeletre, ahol megvárván, hogy a célszemély bemenjen vizelni a WC-re, utánalopózunk, és húrozunk... Ezután vegyük magunkhoz tole a széf kombinációját, és kinyitván rakjuk el a képeket.
2 feladat máris teljesítve (mindenképp ot nyírjuk ki eloszor, mert ha sokat idozünk máshol -> az idoközben megérkezo Charlie Chanra, vagy méginkább Tau Bácsira hasonlító figurához kerülnek a széfbol a képek, és így ot is ártalmatlanítani kellene a képekért...)
Ki az udvarra, és le az alagsorba, ahol a másik delikvenst már a társai kezelgetik...kapcsoljuk rá, és hagyjuk rajta az áramot, és már végeztünk is a melóval, már csak ki kell jutni...

 

6. Deadly Cargo: Kiinduló ponttól kezdve:
futás mint állat a rendororsig, tv antenna ki, rendor injekció ruha fel, futás mint egy félorült a bódéig, munkásruha fel-kézbe szerszámosdoboz, orok átengednek ha nincs fegyvered, futás a kiköto végében található csatorna lejárathoz, ill inkább szervízalagút, lemászol a középso raktárban kimászol felmész az emeletre,halászruhát magadra öltöd, hajóra vissza az alagútba kimászol hajóra felmész rohansz és gyorsan még a szobájában meghúrozod a "jóembert", utánna elsétálsz a kijárathoz és kész is vagy, arra azonban vigyázz, hogy gyorsan csináldd, mert ha valahol tökölsz a célpont kimegy a szobából és utánna egyszeruen lehetetlen a hátába kerülni és elintézni. Ja és visszafele ne vedd vissza a rendorruhát, mert akkor kiszúrnak visszafele menet, én is így jártam, szóval újra kell majd azt a kicsit a végén csinálnom.

 

7. Traditions Of The Trade: Bemész fegyver nélkül, egybol a recepció után jobbra, mész addig, amíg egy olyan szobához nem érsz, ahol egy rendor alsógatyában a tükör elott játssza az eszét, a kulcslyukon belesve megvárod, amíg beáll a zuhany alá, majd bemész, és átöltözöl a ruhájába. Ezután visszamész a bejáratig, ahol a lépcso után jobbra bemész a fürdobe. Megvárod amíg a fiatalabbik Fuchs bemegy a szaunába, majd ráereszted a gozt a piros csap segítségével. A fogorvosi rendelo röntgenhelyiségének kulcsát magadhoz veszet, amit az elhúnyt az alsógatyájában rejteget (itt lesz a bomba...).
Ezután felmész a 3. emeletre, ahol kikapcsolod a detektorrendszert. Innentol már szabadon járhatsz-kelhetsz lofegyverrel is (persze nem a kézben...).
A másodikon (az idosebbik Fuchs véget nem éro zuhanyzása közepette) megvárod, amíg jön a boy a porszívóval, és amikor kinyitja a Fuchs-éval szomszédos szobát, a kulcsot elcsened a zárból. Ezután irány a másik Fuchs-éval szomszédos szoba, erkélyen átugrassz, belopakodsz, a kopasz testort ártalmatlanná teszed (nem megölöd), átöltözöl, Fuchs-t fejbelövöd pl. a kisasztalon lévo hangtompítóssal, de még azelott, hogy elkezdene óbégatni. Az asztalról a maradék cuccokat magadhoz veszed, majd a koffert magadhoz véve, vissza az erkélyen át.
Ezek után a fogorvosi helyiségekben a testorök kicselezése már gyerekjáték lesz.
Bomba be a táskába, majd ki a hotelbol...SILENT ASSASSIN...
egy kis kiegészítés, ha valaki nem akarna injektálni:
a Fuchs szobájától jobbra eso szomszédos szobával szembeni beugróban lévo ajtó mögött találunk egy boyruhát, meg egy párnát. Ezt felöltve a testor beenged Fuchs szobájába 10 másodpercre. Itt gyorsan hívjuk fel magunkra a benti kopasz or figyelmét, és csaljuk be egészen a balra szomszédos szobába (amelynek erkélyérol átugrunk Fuchs-hoz)...
A többi már ugyanúgy, mint az elobb #2084-ben leírtakban (or injektálása nélkül)

 

8. Slaying A Dragon: Elso kínai pálya, berohansz a házba /az a lepukkant épület aminek van vagy 4 szintje/ legfelso emeletre felmész, lockpick, kertészruha fel, fegyvereket dobb el, ezután mehetsz a parkba, megvárod míg a két figura befejezi a mondandóját, a dragonost megvárod míg a kékkel ellenkezo oldalra ér /takarja az építmény/ ekkor drótolsz egyet, aztán meg már csak futni kell, és mindez alig több mint öt perc.

 

9. A Wang Fou incidens pályát én úgy oldottam meg (megint nem bántottam senkit, csak a célszemélyeket), hogy fel a létrán az emeletre, lopakodva zármolyolás, majd a helyiségben ruhaváltás (a bombát, meg a mesterlövész puskát nem bántottam).
Ezután már szabadon jártam-keltem az éttermen belül.
2 kék lótusz tag elment vizelni, ezeket a wc-n intéztem el.
További 2 triád tag kinyiffantása gyerekjáték (akik az autórobbantásnál járulékos áldozatok lettek volna...).
Maradt az étteremben további 2, meg az öreg közvetíto.
Oket úgy intéztem el, hogy a környékükön lévo összes fényforrást kiiktattam, és a sötétben már játszi könnyedségel húroztam meg egyesével a brigádot...persze lopakodva, és ügyelve, hogy se a fényforrás kiiktatás, se a húrozás ne járjon riadóval.......SILENT ASSASSIN

 

10. The Seafood Massacre: Kezdéstol rohanás egyenesen jobbra szembe már jön a vörös-sárkányos figura, elmegy a csatihoz vizelni hátába lopakodsz megdrótozod, berántod a csatiba, ruhát felkapod, meg az amulettet, elmész a találka helyre, de elotte még a csatiból szedd ki a mérget, ha bementél várdd meg, míg a pultos a zsaruhoz megy, ekkor lopakodj be a konyhába, injektáldd a srácot, ruha fel méreg be a piákba, kilopakodás, fel az emeletre, piát add oda nekik, benyakalják, elhalnak, te megint lopakodj a konyhába aztán hátul pedig simán sétálj el, nem több mint 5-6 perc az egész

 

11. Lee Hong Assassination: Bemész, beszélsz a pultossal, pultos elszalad, felveszed a kártyát amit ad meg a hashajtót a pultról. elmész a piros lámpás ajtóhoz, a figura elvezet a kupi részlegre, beszélsz anyókával, aztán a csaj szobára visz, szökés indul, erkélyre ki, jobbra, átugrás a másikra, ajtón be, ellopakodás a 2 sárkányos háta mögött, át a hídon, lopakodás le a lépcson, aztán jobbra ki az udvarra, vissza be le az alagsorba, szakácsruha felvesz, fel a konyhába /udvarról nyílik/ levesbe hashajtó majd felszolgálni, a dagadék eszi meg, el is szalad amíg oda van megdrótozod a a figurát, azstal mögé vonszolod, hogy mikor a dagi visszaér ne vegye észre, na itt jön a problémás rész, mert van egy csomó széf /4 ha minden igaz, az 1-ben annyi volt, gondolom itt is/ általában a mansion 2. flooron van a jade, de lehet máshol is, az 1-ben is állandóan máshol volt, na nekem most a m. 2. f. on volt, így azt írom, miután megölted azután vissza az alagsorba az itt mászkáló dragonost meginjektálod, aztán rohansz mint a félorült a 2. szintre át az ebédlo felett ki az udvarra, át a mansionba, ha bent vagy lassíts, mert különben kiszúrnak, fel az emeletre széf kinyit jáde megvan, aztán le a pincébe és elcsónakázol, ennyi. Van még egy széf az alagsorban, meg egy a Csaj melletti szobában, de abban a legrotkább esetben szokott lenni, ja ha rosszat nyitsz ki riadó van.

 

12. Hunter & Hunted: Egybol fuss ki a folyosóra, és vagy jobbra fordulva az elso szoba balra, vagy egyenesen, az elso szoba balra... Átugrassz az erkélyen, majd amikor a lent sörétessel járorozo két rendor pont elhalad a
boltívek alatt (tehát amikor már nem látnak), gyorsan beleugrassz az alant lévo szemetes
konténerbe (ez életero veszteséggel jár, de mindegy).
Gyorsan az egyik rendor után iramodva (de persze ne vegyen észre) el lehet slisszolni a
tuzoltóig.
Ot lopakodva minél jobban meg kell közelíteni, majd injekcióstut elovéve, amikor elkezdene
menekülni, és hátatfordít, abban a pillanatban belszúrni! (talán ezzel szívtam a legtöbbet,
mert elég gyorsan kell cselekedni)
Tuzoltót a sikátorba bevonszolod, átöltözöl, kocsikulcsokat magadhoz veszed.
Ezután már akármennyit, akármerre szaladhatsz is akár, mert a tuzoltóruhában nem ismernek fel sehogyan sem!!!
Irány a rendorfonök felé, hátulról, úgy, hogy ne lásson senki, belelosz a rendörfonök mögötti
sikátor falába (nem a hangtompítóssal), majd azonnal elrakod a fegyvert. (a kommandósok
továbbra sem foglalkoznak veled!)
Ekkor a kommandósok (az a ketto is, amelyik a rendorfonök mögött van) odasereglenek szétnézni, és két eset lehet:

1. vagy mind ottmaradnak a sikátorban

2. vagy visszamennek egy ido után az eredeti posztjukra, de immáron a rendorfonöknek háttal
fognak állni.

Eljött a te idod -> rendorfonököt lelövöd hátulról a hangtompítóssal, úgy hogy pont ne lásson senki.
Ezután kényelmesen odasétálsz a piros ambulanciás kocsihoz, beülsz, és az or bár csodálkozva, de átenged...
Ezután már meg sem állsz a Charles de Gaulle repülotérig...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hitmanfan.blog.hu/api/trackback/id/tr15675990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása