Linkblog

Friss topikok

  • Damján Kun: @csupilla: Megvan a fálj azt nyisd meg winrarral aztán nyomj rá arra hogy setup aztán locale nevű ... (2014.03.04. 14:39) Hitman Codename Magyarítás
  • petir: Hogy lehet használni a csalás kodokat a Hitman2 ben!! (2011.12.14. 17:39) Hitman 2: Silent Assasin végigjátszás
  • Crash: @undertaker061979: mindegy, hogy meg van-e magyarítva, ugyanúgy működik. a játék közben kell a 0-... (2011.11.04. 20:03) Hitman csalások
  • Crash: na igen, az ilyeneket a főoldalra posztolom ki, kinn van már. A motorhoz hozzátenném, hogy az iga... (2011.05.16. 15:31) Hitman 5
  • Crash: @veterán33: Igen most olvastam.. meg is írom a cikket. (2011.05.14. 21:30) Dolgoznak a Hitman5-ön

Hitman rajongói fan oldal

Minden Hitman-nel kapcsolatos fontos dolgot itt megtaláltok: Infók, letöltések, videók, érdekességek, legjobb végigjátszások. Ha valami kérdésetek van, vagy valamit hiányoltok az oldalról, bátran jelezzetek. ;) Elérhetőség: rpcjcrash@gmail.com

Szavazz



Látogaók

Hitman 5 fejlemények

2009.05.10. 20:04 :: Crash

Végre, valami előrehaladás, kiderült a neve is (Hitman 5: Abscondence) azt csicsergik a madarak, hogy már tényleg közeleg, ráadásul egy hosszú német leírás is készült..

Sajnos nagyon béna vagyok németből, ezért nem tudom lefordítani magamtól.
(Lejjebb olvashatjátok a google által magyarra fordított változatot.)

HA VALAKI TAPASZTALTABB NÉMETES SZÍVESEN LEFORDÍTANÁ/KIJAVÍTANÁ A GOOGLE-SET, AZ SZUPER LENNE

 

Itt az eredeti (német) szöveg:

 

Hitman 5 december 2009

Völlig überraschend kam die Äußerung von Publisher Eidos in einer Pressemitteiliung: das fünfte Abenteuer vom Auftragskiller Nummer 47 startet bereits im Dezember 2009. Der Name des Spiels wurde auch schon bekanntgegeben: Hitman - Abscondence. Doch was erwartet uns Alles im neuen Hitman?

Zum Thema Technik äußerte sich ein Pressesprecher von Eidos nur kurz, herausgekommen dabei ist aber, dass Hitman 5 erneut die “Glacier Engine” nutzt - nur eben (wie in jeder bisherigen Hitman Fortsetzung) etwas aufgepeppt. Die dynamischen Licht- und Schatteneffekte sollen noch realistischer dargstellt werden. Außerdem kommen diverse neue Animationen dazu, womit der Spieler viele neue Aktionen durchführen kann, unter anderem im Nahkampf, aber auch beim Entsorgen von Leichen.

Die Story ist völllig unabhängig von den anderen Hitman Spielen, sie stellt also auch keinen Bezug zu Ereignissen aus Hitman Blood Money her. Schauplatz ist dieses Mal die Ostküste Nordamerikas, wie zum Beispiel New York. Dort spielt auch die erste Mission des Auftragskillers, die er von seiner Agentur bekommen hat. Doch kaum hat er sein Ziel eliminiert, wimmelt es überall von Polizisten - ein Hinterhalt! Doch wer hat unserem Protagonisten die Falle gestellt? Der weitere Verlauf des Spiels besteht darin, dass Nummer 47 von einem Bundesagenten verhört wird.  Im Laufe dieses Verhörs wird immer wieder auf Ereignisse aus der Vergangenheit des Killers zurückgegriffen, die sich aber eben nicht mit den letzten Hitman-Teilen in Verbindung bringen lassen. Weitere Informationen dazu sind noch nicht bekanntgegeben worden.

Natürlich bietet Hitman - Abscondence auch einige Neuerungen: Zwar sind die Zeitungsartikel nach einer Mission aus dem Vorgänger Blood Money übernommen, gleichzeitig aber auch modifizert worden. So spielt der Tatort eine viel wichtigere Rolle. Der Spieler kann die Polizei beispielsweise in die Irre führen, indem er seine Ziele so umbringt, als sehe es wie Selbstmord aus. Außerdem können sämtliche Gegenstände aufgehoben und als Waffe verwendet werden. Türen lassen sich nun auftreten und man kann auch wieder durch Schlüssellöcher schießen. In Hitman 5 sollen wir es zudem mit einer richtig schlauen KI zu tun haben, die in Deckung geht, Hilfe ruft und gut im Team arbeitet. Sieht einer Person den Hitman mehrmals in unterschiedlichen Kostümen, schöpft sie verdacht - es wird also nicht einfach für den Hitman.

Oft wurden bereits Fragen über einen Multiplayer gestellt, nun wurden sie beantwortet: Auch in Hitman 5 wird es keinen Multiplayer geben, ein Pressesprecher teilte jedoch mit, dass die Entwickler schonmal über ein solches Konzept wie etwa einem Koop Modus mit zwei Spielern nachgedacht haben.

“Mit einem Patch könnte es durchaus möglich sein, zusätzliche Inhalte für das Hauptspiel hinzuzufügen, darunter nicht nur der später erscheinende Editor.”

Das ganze hört sich schonmal vielversprechend an. Wir sind gespannt, was uns in Hitman 5 noch alles erwartet.

 

ITT PEDIG A GOOGLE-S MAGYAR (tudom, hogy gagyi :P):

Eléggé meglepő, hogy a szólásszabadság, a kiadó Eidos egy Pressemitteiliung: Kaland az ötödik, hogy a 47. pont gyilkos kezdődik december 2009. A játék neve már bejelentette: Hitman - Abscondence. De mi vár minket az új Hitman?

Témájáról, a technológia, a szóvivő azt mondta az Eidos csak röviden, gyere ki, hogy a Hitman 5 ismét a Glacier motor "használ - csak (mint az összes korábbi Hitman folytatás) aufgepeppt valamit. A dinamikus megvilágítás és árnyék hatások még mindig reális dargstellt. Ezen túlmenően számos új animációk a játékos annyi új tevékenységeket, többek között, a verekedés, hanem a hullák ártalmatlanítására.

A történet völllig függetlenül a Hitman játékokat, ezért nem tesz említést az események Hitman Blood Money ezelőtt. A beállítás ebben az időben a keleti partján, Észak-Amerika, mint például New York. Ez az első küldetés a szerződés gyilkos, amellyel a hivatal megkapta. De alig van szüntetni azt a célt, raja rendőrök mindenütt - egy csapda! De a főhős, aki tett az ügy? A további folyamán a játék ez a szám 47-os szövetségi ügynök is megkérdőjelezte. Ebben a kihallgatási ismételni események a múltból a gyilkos vissza, de nem az utolsó Hitman részek csatlakozni. További információk, még nem jelentették.

Természetesen Hitman - Abscondence néhány új funkció is: Míg az újságcikk említett misszió az elődje, a Blood Money, hanem modifizert volt. Így a jelenetet játssza a sokkal fontosabb szerepet tölt be. A játékos a rendőrség, például tévedhetnek saját céljait, öl meg, látom, mint az öngyilkosság. Ezen kívül az összes elem emelte, és használják a fegyvert. Ajtók most lépnek fel, és te is áttör keyholes. A Hitman 5 törekszik, akkor is egy nagyon okos AI van, nem terjed ki megy, segít a hívások és jól működik a csapat. Csinál egy személy a Hitman különböző viseletek, hogy felhívja a gyanú - nem könnyű a Hitman.

Gyakori kérdések is kérdezték a multiplayer, és most azt felelte: Még Hitman 5 van, nem több, egy szóvivője elmondta azonban, hogy a fejlesztők valaha is ilyen fogalom, mint például a coop mód, két játékos is gondolta.

"Ha a javítás, hogy lehetséges, hogy további tartalmak a fő játék hozzáadni, beleértve nem csak a szerkesztő később."

Az egész ígéretesnek hangzik valaha. Fontosnak tartjuk, hogy mi mindannyian Hitman 5 sem várható.

 

hmmm, úgy látszik, meg van a karácsonyi ajándék ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hitmanfan.blog.hu/api/trackback/id/tr801113648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása