Linkblog

Friss topikok

  • Damján Kun: @csupilla: Megvan a fálj azt nyisd meg winrarral aztán nyomj rá arra hogy setup aztán locale nevű ... (2014.03.04. 14:39) Hitman Codename Magyarítás
  • petir: Hogy lehet használni a csalás kodokat a Hitman2 ben!! (2011.12.14. 17:39) Hitman 2: Silent Assasin végigjátszás
  • Crash: @undertaker061979: mindegy, hogy meg van-e magyarítva, ugyanúgy működik. a játék közben kell a 0-... (2011.11.04. 20:03) Hitman csalások
  • Crash: na igen, az ilyeneket a főoldalra posztolom ki, kinn van már. A motorhoz hozzátenném, hogy az iga... (2011.05.16. 15:31) Hitman 5
  • Crash: @veterán33: Igen most olvastam.. meg is írom a cikket. (2011.05.14. 21:30) Dolgoznak a Hitman5-ön

Hitman rajongói fan oldal

Minden Hitman-nel kapcsolatos fontos dolgot itt megtaláltok: Infók, letöltések, videók, érdekességek, legjobb végigjátszások. Ha valami kérdésetek van, vagy valamit hiányoltok az oldalról, bátran jelezzetek. ;) Elérhetőség: rpcjcrash@gmail.com

Szavazz



Látogaók

Új Hitman regény: Hitman Damnation

2012.01.26. 14:37 :: Crash

 Hát elég érdekes dolog kering az interneten.. miszerint készül a Hitman-ről készült második könyv, gondolom a fanoknak most felcsillant a szemük, már ha még nem hallottak róla.

És akkor a leírás, amit lehet hozzá olvasni vagy ezer helyen:

A Del Rey, a Random House Publishing Group csoport tagja a mai napon bejelentette az Io Interactive™ Hitman videojáték-sorozatán alapuló újabb (második) regényét. A HITMAN: DAMNATION című művet Raymon Benson írja és Észak-Amerikában 2012 nyarán jelenik meg. A könyv számos más országban is megjelenik majd, ezekről pontos információ a hivatalos Hitman weboldalon található.

A HITMAN: DAMNATION története a Hitman: Blood Money és Hitman: Absolution játékok között játszódik majd és a 47-es Ügynök eddigi legkeményebb megbízásatásáról szól. 47 célpontja néhány magas rangú amerikai politikai szereplő, azonban ügynökünk egy hazugságokkal, átverésekkel és gyilkossággal tarkított, szövevényes ügybe csöppen.

A regény egy felnőtteknek szóló videojátékon alapul.


A regény:

A Hitman sorozat az IO Interactive™ 2000-ben létrehozott, díjnyertes, több millió példányban eladott videojáték sorozata. A játék központi figurája a 47-es Ügynök, egy genetikailag feljavított klón akit magasan képzett bérgyilkossá képeztek ki. A sikeres videojátékokból nagy költségvetésű film, könyvek, képregények, reklámtárgyak készültek, miközben telhetetlen rajongótábort szerzett magának. 

A sorozat következő darabja, a Hitman: Absolution az IO eddigi legambíciózusabb játéka, 2012-re tervezett megjelenéssel.
 

A szerzőről:

Raymond Benson nevéhez fűződik hat eredeti James Bond regény és három 007 filmből készült könyv megírása és kiadása. Ő a szerzője (David Michaels álnéven) a New York Times best-seller könyveinek: Tom Clancy's Splinter Cell és folytatása a Tom Clancy's Splinter Cell—Operation Barracuda is az ő nevéhez kötődik akárcsak a játékhoz készült regény, a Homefront: The Voice of Freedom (melyet John Milius-szal közösen írt). Feleségével Chicagoban élnek.

 

A Del Rey-ről:

A Del Rey Books (http://www.delreybooks.com) a Ballantine Books, a Random House Publishing Group divíziójának kiadójaként 1977-ben alapult, a híres Judy-Lynn del Rey és férje, Lester del Rey irányítása alatt. A Del Rey kortárs fantasy, sci-fi és alternatív történelmi könyveket jelentet meg.

Egyébként az első könyv neve "Enemy Within" volt, és 2007-ben adták ki a Hitman: Blood Money után egy évvel. en.wikipedia.org/wiki/Hitman:_Enemy_Within

Elvileg a Hitman: Absolution idén jön ki, és ez már nem hangzik olyan hihetetlenül, hisz pályahosszúságú videókat is kaptunk már a játékból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hitmanfan.blog.hu/api/trackback/id/tr733845178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása