Linkblog

Friss topikok

  • Damján Kun: @csupilla: Megvan a fálj azt nyisd meg winrarral aztán nyomj rá arra hogy setup aztán locale nevű ... (2014.03.04. 14:39) Hitman Codename Magyarítás
  • petir: Hogy lehet használni a csalás kodokat a Hitman2 ben!! (2011.12.14. 17:39) Hitman 2: Silent Assasin végigjátszás
  • Crash: @undertaker061979: mindegy, hogy meg van-e magyarítva, ugyanúgy működik. a játék közben kell a 0-... (2011.11.04. 20:03) Hitman csalások
  • Crash: na igen, az ilyeneket a főoldalra posztolom ki, kinn van már. A motorhoz hozzátenném, hogy az iga... (2011.05.16. 15:31) Hitman 5
  • Crash: @veterán33: Igen most olvastam.. meg is írom a cikket. (2011.05.14. 21:30) Dolgoznak a Hitman5-ön

Hitman rajongói fan oldal

Minden Hitman-nel kapcsolatos fontos dolgot itt megtaláltok: Infók, letöltések, videók, érdekességek, legjobb végigjátszások. Ha valami kérdésetek van, vagy valamit hiányoltok az oldalról, bátran jelezzetek. ;) Elérhetőség: rpcjcrash@gmail.com

Szavazz



Látogaók

Hitman 5: Abscondence (újrafordítva)

2009.07.08. 15:32 :: Crash

 Nos, egy előző bejegyzésben beillesztettem egy német szöveget a készülő Hitman 5-ről.

Azt azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy valószínű, hogy az egész kacsa, ráadásul olyanokat ír:

- "ugyanaz a motor, amit az eddigi Hitman részek is használtak."
A Hitman-nek eddig ez a 3. motorja - szerk

- Az Eidos nem jelentett be ilyesmit, épp ez a baj, csak azt tudjuk, hogy valószínűleg már dolgoznak rajta.

- A Hitman 3-ban eljátszották már azt a poént, hogy nem is a valóságban játszunk, most inkább a történetet folytatják szerintem. Ugyanis a Blood Money utolsó bejátszása erre biztatja az embereket.

 

 

Hitman 5: Abscondence

Teljes meglepetésként jött az Eidos részéről a bejelentés egy sajtótájékoztatón: a 47-es számú bérgyilkos ötödik kalandja már 2009 decemberében indul. A játék nevét is közzétették: Hirman – Abscondence. Mi minden vár ránk az új Hitman játékban?

Az Eidos egy sajtószóvivője röviden csak annyit nyilatkozott a technikai részről, hogy a Hitman 5 megújult formában használja majd az ún „gleccser motort” (amit az összes eddigi Hitman résznél is használt), csak éppen valami plusszal megfűszerezve. A dinamikus fény- és árnyékhatásokat még valóság hűbben fogja bemutatni. Emellett számos új animáció jön még hozzá, melyek segítségével a játékos sok új akciót tud végrehajtani többek között közelharcban vagy a hullák eltávolításában.

A történet teljesen független a többi Hitman játékoktól és semmilyen kapcsolatot nem mutat a Hitman Blood Money történéseivel. A helyszín ez alkalommal Észak-Amerika keleti partja, mint pl. New York. Ott játszódik a bérgyilkos első küldetése is, amit az ügynökségétől kapott. Ám alig hagyja el szobáját, mindenhol rendőrök hemzsegnek – tőrbe csalták! De ki állított csapdát főhősünknek? A játék további menete abból áll, hogy a 47-est egy szövetségi ügynök hallgatja ki. A kihallgatás során újra és újra visszanyúlnak eseményekhez a bérgyilkos múltjából, ám ezek nem hozhatók kapcsolatba az utolsó Hitman részekkel. További információk erről még nem ismeretesek.

A Hitman – Abscondence természetesen néhány újítást is kínál: habár az előd Blood Money egy küldetését veszi át, ezzel egy időben módosították is. Így a színhely sokkal fontosabb szerepet játszik. A játékos például megtévesztheti a rendőrséget, miközben a saját céljait úgy valósítja meg, hogy az öngyilkosságnak néz ki. Ezenkívül az összes tárgyat fel lehet venni és fegyverként használni. Az ajtók kinyílnak és ismét lehet kulcslyukon át lőni. A Hitman 5-ben emellett egy igazán ravasz KI-vel van dolgunk, aki fedezékbe vonul, segítséget hív és jól dolgozik csapatban. Ha valaki Hitmant többször is különféle öltözékben látja – gyanút teremt.

Gyakran feltették a kérdést egy Multiplayer-játékra vonatkozóan és a válasz arról tájékoztatott: a Hitman 5-ben sem lesz multiplayer verzió, azonban egy sajtóreferens közzétette, hogy a fejlesztők gondolkodnak egy olyan koncepción, ami két játékost enged játszani.

„Egy mellékmunkával kivitelezhető lenne, hogy egyéb tartalmakat adjunk hozzá a fő játékhoz és ne csak a később megjelenő szerkesztő bukkanjon fel benne.”

Az egész már most sokat mondóan hangzik. Kíváncsian várjuk még mi mindennel vár bennünket a Hitman 5.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hitmanfan.blog.hu/api/trackback/id/tr541234388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása